Hovden ett plan


Flott og moderne familiehytte på ett plan, store panoramavinduer og to romslige terrasser.

Hovden på ett plan er en innbydende og innholdsrik familiehytte. Den flotte utformingen gir en hytte man stolt kan plassere i den norske naturen, og de høye panoramavinduene trekker utsikten visuelt inn i rommene. Hyttas karakteristiske H-form skaper gode, lune uteområder til helårsglede. 

I denne hytta får du et sosialt fellesområde med en moderne peis som skaper et naturlig blikkfang. Med åpen stue/kjøkkenløsning gir det god plass til langbord, som kan binde sonene sammen. Videre er det tre gode soverom, to fine bad, garderoberom, teknisk rom, bod og en ekstra stor sportsbod med utvendig adkomst som gir god oppbevaringsplass.

Nøkkelferdig*

3.610.000,-

Elektroklar

2.410.000,-

Byggesett

1.720.000,-

*= Totalentreprise over mur med vvs, elektro og kjøkken som sideentrepriser.

Teknisk info

Romfordeling

BYA
143,1 m2

BRA
125,9 m2

Mønehøyde
5,0 m

Gesimshøyde
3,3 m2

Lengde
20,0 m

Bredde
9,3 m

Takvinkel
30/30 ˚

1.etg.
Stue/kjøkken
3 Soverom
2 Baderom
Teknisk rom
Gang/entré
Garderobe
Utvendig bod
Innvendig bod

Innvendig standard

Basert på nøkkelferdig leveranse*

* Totalentreprise over mur med vvs, elektro og kjøkken som sideentrepriser


Hytten leveres med tregulv - furu, børstet og hardvoksoljet.
Stue, kjøkken, gang og entrè kommer i ubehandlet Østerdalspanel i 21x195 mm på vegg, mens øvrige rom og tak leveres med skyggeskrå panel.
Det er også mulig å velge slettpanel, som gir et mer moderne uttrykk.
Alle rom med flis legges med 30x60 cm gulvflis og varmekabler med termostat.
Rom med sluk har sokkelflis.

 • 1. etasje: Entré, garderoberom, teknisk rom, gang, bod, 2 bad, 3 soverom og stue/kjøkken.

  Annet: Sportsbod med utvendig adkomst.

 • Hytta har en stor terrasse ved inngangspartiet og en tofløyet ytterdør. Innenfor døren venter en romslig entré med gulvfliser i 30x60 cm. Entréen har også adkomst til flislagt teknisk rom og garderoberom. 

  Denne modellen har inngangspartiet plassert midt i hytten, hvor entréen fører inn i en soveromsgang, og på motsatt side er det åpen stue/kjøkkenløsning. I entré og soveromsgang er det innfelte, dimbare LED-spotter i himling.

 • Kjøkkenet er plassert i åpen løsning til stuen. Med kort avstand til terrassen, kan alt fra morgenkaffen til større måltider enkelt tas med ut i det fri. 

  Komplett kjøkken leveres fra Kistefos Møbler – i stilen Klassisk eller Trend. Du kan da velge mellom tradisjonell eller mer moderne stil – alt etter hva som ligger hjertet ditt nærmest. Ventilator med avtrekk ut og pakke med integrerte hvitevarer medfølger. Den består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og et kombinert kjøl/frys. 

  Med kjøkkenet følger også innfelte LED-spotter i himling som kan dimmes. Disse skaper god belysning og gir en fin stemning når kvelden senker seg. 

 • Stuen ligger i åpen løsning med kjøkkenet, slik at det hele blir et stort og sosialt allrom med plass til store og små – dette gir det perfekte samlingspunktet til gode måltider og hyggelige spillkvelder. En moderne peisovn med sideglass gir flammebilde på tre sider, og er plassert mellom panoramavinduene - noe som gir et naturlig blikkfang. 

  De store panoramavinduene lar dagslyset flomme inn fra flere retninger og trekker omgivelsene visuelt inn i rommet. Fra hjørnet er det utgang til stor terrasse hvor uteplassen kan nytes fullt ut.

 • Hytta har to pene bad som leveres med gulvfliser i 30x60 cm. I dusjsone legges 30x60 cm veggflis og mosaikk på gulv. Øvrige vegger har trepanel og avtrekk skjer via elektrisk avtrekksvifte. 

  Videre leveres innfelte LED-spotter i himling og innredning fra anerkjente leverandører som Svebergs, Porsgrund og Tapwell. Det ene badet har adkomst fra hovedsoverommet og det andre har adkomst fra soveromsgangen, mellom to av soverommene.

 • Rommet har adkomst fra entréen og leveres med gulvfliser i 30x60 cm, trepanel på veggene og opplegg for vaskemaskin. I tillegg huser rommet varmtvannsberederen.

 • Hytta har tre koselige soverom, der hovedsoverommet har plass til dobbeltseng og øvrige soverom har mulighet for familiekøye. Hovedsoverommet har en romslig utforming og fin suiteløsning med direkte adkomst til eget bad. 

  Soverommene har plass til garderobeskap, og det er ytterligere oppbevaringsplass i bod i enden av soveromsgangen. Videre er det garderoberom tilknyttet entréen.

 • En ekstra stor uisolert sportsbod med utvendig adkomst, gir god plass til blant annet ski, akebrett, sykler og annet utstyr.

 • Hytta har elektrisk oppvarming og peisovn/vedfyring. Det leveres varmekabler med termostat i entré, garderoberom, teknisk rom og to bad. I stue, kjøkken og soverom leveres panelovner.

  • Avtrekksvifte på bad og teknisk rom
  • Mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator
  • Sikringsskap komplett
  • Utvendig målerskap
  • 200 liter varmtvannsbereder
  • Frostsikker utekran
  • Automatisk lekkasjestopper på kjøkken
  • Seriekoblede brannvarslere
  • Utearmatur, downlights utebryter og fotocelle/astrour
  • 2 doble stikkontakter ute
  • Klargjort med rør for fremtidig billader

Meld interesse for enheten