Tomter og hyttefelt


Sammen med Familiehytta, Nordlyshytter, Leve hytter, Leve leiligheter, Øverbygg og Lette Hytter – så utgjør Faun Gruppen Norges største hytteleverandør – noe som gir oss en sterk posisjon i tomtemarkedet. Under finner du utvalgte tomteområder som Telemarkhytter tilbyr i dag.

Høgfjell horisont

75 minutter fra Sandvika finner du Høgfjell Horisont på Vikerfjell, romslige hyttetomter med spektakulær utsikt over Sperillen og deler av Ringerike. 

Hedmarksvidda

Hedmarksvidda Hyttegrend er et flott hyttefelt rett ved skianlegget, kun 90 minutter fra Oslo. Hyttene bygges i pakt med naturen.

Sløkjedalen - Gausta

Prosjektet ligger innerst i Sløkjedalen. I gamledager var dette området betegnet som det flotteste området på Gausta.

Store Blefjell

Her får du hytter i eventyrlig landskap på Store Blefjell, levert av Faun Gruppen. Med spennende og variert natur gir mange muligheter for å utfolde seg ute. Ønsker du deg et hytteliv i rolige  omgivelser i et koselig hyttefelt bør du vurdere Store Blefjell. 

Ølsjølitoppen - Etnedal

Hyttefeltet på Ølsjølitoppen er en ny perle på Lenningen i Valdres. Tomtene ligger i naturskjønne omgivelser på over 1000 meter og byr på flotte opplevelser året rundt. Her har du snøgaranti gjennom hele vinteren, og vernet natur som sikrer at du alltid vil beholde den flotte utsikten og de naturlige omgivelsene. 

Gautefall

Familievennlige Gautefall i Drangedal kommune er et ideelt hytteområde for deg som vil bruke hytta året rundt. Her trenger du ikke velge mellom god glid i løypene, eller rolige gåturer i vakkert fjellandskap. Alle tenkelige fritidsmuligheter ligger like utenfor døra. Vi i Gautefalltomter har troen på at riktig beliggenhet er avgjørende for at du skal få mest mulig ut av hyttelivet.

Finner du ikke området eller 
tomta du ønsker deg?

-Ta kontakt med en av våre hyttekonsulenter, så hjelper
vi deg med å finne den perfekte destinasjon

Kontakt hyttekonsulent.


Har du spørsmål om priser og leveranse? Eller kanskje du ønsker å finne ut om det finnes ledige tomter på stedet du har kjære minner om fra barndommen? Vi er der for deg. Vår lidenskap er din glede og sammen skal vi skape din drømmehytte som varer i generasjoner. For vi leverer mer enn bare en hytte.