Storeble panorama oppstue


Romslig familiehytte med oppstue, luftige oppholdsrom, panoramavinduer og stor terrasse.

Storeble panorama med oppstue appellerer til utsiktstomter og naturskjønne omgivelser. De store panoramavinduene i stuen strekker seg helt opp til mønet, noe som gir ekstra mye lys og trekker landskapet visuelt inn i rommet. Hyttas H-form gir gode, lune uterom og skaper en god atmosfære for alle årstider. 

I denne hytta får du en åpen og god planløsning med flere soner som gir rom for hyttehygge til store og små. En moderne peis er plassert i stuen i enden av hytten, og blir et naturlig blikkfang i det du kommer innenfor døren. Stuen har god takhøyde, noe som gir et luftig oppholdsrom. Åpningen mellom stue og kjøkken binder sonene sammen og er med på å skape god harmoni. Videre er det fem gode soverom, to fine bad, wc samt en stor oppstue.
Garderoberom, bod og utvendig sportsbod gjør det enkelt å holde orden på utstyr.

Nøkkelferdig*

3.810.000,-

Elektroklar

2.570.000,-

Byggesett

1.830.000,-

*= Totalentreprise over mur med vvs, elektro og kjøkken som sideentrepriser.

Teknisk info

Romfordeling

BYA
136,2 m2

BRA
152,8 m2

Mønehøyde
6 m

Gesimshøyde
4,5 m

Lengde
20,0 m

Bredde
8,13 m

Takvinkel
25/30 ˚

1.etg.
Stue/kjøkken
3 Soverom
2 Baderom
Gang/entré
Garderobe
Utvendig bod

Oppstue.
Tv-stue
2 Soverom
WC
Bod

Innvendig standard

Basert på nøkkelferdig leveranse*

* Totalentreprise over mur med vvs, elektro og kjøkken som sideentrepriser


Hytten leveres med tregulv - furu, børstet og hardvoksoljet.
Stue, kjøkken, gang, entrè og oppstue kommer i ubehandlet Østerdalspanel i 21x195 mm på vegg, mens øvrige rom og tak leveres med skyggeskrå panel.
Det er også mulig å velge slettpanel, som gir et mer moderne uttrykk.
Alle rom med flis legges med 30x60 cm gulvflis og varmekabler med termostat.
Rom med sluk har sokkelflis.

 • 1. etasje: Entré, gang, garderoberom, 2 bad, 3 soverom, kjøkken og stue.

  Oppstue: Stue, 2 soverom, wc og bod.

  Annet: Sportsbod med utvendig adkomst.

 • Hytta har terrasse ved inngangspartiet og ytterdør som fører inn i entré med gulvfliser i 30x60 cm. Det er direkte adkomst til garderoberom, noe som bidrar til at det enkelt kan holdes ryddig. 

  Entreen fører inn i en soveromsgang og videre inn til kjøkken og stue. I entré og soveromsgang er det innfelte, dimbare LED-spotter i himling.

  Fra soveromsgangen er det trapp opp til oppstue. Telemarkhytter leverer ferdig montert, åpen og ubehandlet trapp som standard.

 • Kjøkkenet er plassert midt i hytten og har god plass til langbord – et sosialt samlingspunkt med gjennomgående dagslys fra sprossevinduer og utsyn til terrasse. Kjøkkenet har god kontakt med stuen, så man kan nyte flammebildet i peisen gjennom måltidet.

  Komplett kjøkken leveres fra Kistefos Møbler – i stilen Klassisk eller Trend. Du kan da velge mellom tradisjonell eller mer moderne stil – alt etter hva som ligger hjertet ditt nærmest. Ventilator med avtrekk ut og pakke med integrerte hvitevarer medfølger. Den består av stekeovn, platetopp, oppvaskmaskin og et kombinert kjøl/frys.

  Med kjøkkenet følger også innfelte LED-spotter i himling som kan dimmes. Disse skaper god belysning og gir en fin stemning når kvelden senker seg. 

 • Stuen har god plass til møblement og deles naturlig i to soner. En moderne peisovn er plassert i midten av stuen og skaper varme og lunhet til hele hytta. De store panoramavinduene strekker seg helt opp til mønet og drar omgivelsene visuelt inn i rommet. Øvrige vinduer sørger for at dagslyset slipper inn fra flere retninger, og med høy himling blir det særdeles lyst og luftig. 

  Fra det ene hjørnet er det utgang til en stor terrasse. Denne skaper en deilig forlengelse av rommet og har god plass for sittegrupper, grilling og hyggelige sammenkomster.

 • Fra soveromsgangen er det trapp opp til oppstue som har to soverom, wc, bod og romslig stue med store panorama vinduer. Her er det ytterligere plass til familie og gjester - enten du trenger ekstra overnattingsplass, en liten tv-stue, «hyttekontor» eller ha muligheten til å trekke deg tilbake.

  Oppstue leveres i samme standard som øvrige oppholdsrom med furugulv og Østerdalspanel på veggene.

 • Hytta har to pene bad som leveres med gulvfliser i 30x60 cm. I dusjsone legges 30x60 cm veggflis og mosaikk på gulv. Øvrige vegger har trepanel og avtrekk skjer via elektrisk avtrekksvifte.

  Videre leveres innfelte LED-spotter i himling og innredning fra anerkjente leverandører som Svebergs, Porsgrund og Tapwell. Det ene badet har adkomst fra hovedsoverommet og det andre har adkomst fra soveromsgangen, mellom to av soverommene.

 • Hytta har WC i oppstue med gulvfliser i 30x60 cm, trepanel på veggene og servant.

 • Hytta har fem koselige soverom, der hovedsoverommet har en romslig utforming med plass til dobbeltseng og en fin suiteløsning med direkte adkomst til eget bad. To soverom nede har mulighet for familiekøye mens to soverom oppe har plass til dobbeltseng.

  Soverommene nede har plass til garderobeskap, og det er ytterligere oppbevaringsplass i garderoberom tilknyttet entréen.

 • En innvendig bod i oppstuen gir god lagrings plass.
  I tillegg er det en sportsbod med utvendig adkomst, som gir plass til oppbevaring av blant annet ski, verktøy og annet utstyr.

 • Hytta har elektrisk oppvarming og peisovn/vedfyring. Det leveres varmekabler med termostat i entré, garderoberom, to bad og wc. I stue, kjøkken, soverom og oppstue leveres panelovner.

  • Avtrekksvifte på bad og wc
  • Mekanisk avtrekk fra kjøkkenventilator
  • Sikringsskap komplett
  • Utvendig målerskap
  • 200 liter varmtvannsbereder
  • Frostsikker utekran
  • Automatisk lekkasjestopper på kjøkken
  • Seriekoblede brannvarslere
  • Utearmatur, downlights utebryter og fotocelle/astrour
  • 2 doble stikkontakter ute
  • Klargjort med rør for fremtidig billader

Meld interesse for enheten