Logo

 

Les om våre anneks

Anneks fra Telemarkhytter er en del av vår serie med småbygg, og leveres som en nøkkelferdig løsning. Det betyr at du slipper å tenke på de små detaljene – alt er allerede tatt hånd om for deg.

Fra den solide konstruksjonen til de varme, innbydende materialene, er annekset designet for å være et funksjonelt og koselig tilskudd til din eksisterende hytte eller som et frittstående bygg.

Uansett hvor du plasserer det, vil dette lille rommet føles som et trygt og varmt rede, et sted hvor du kan slappe av etter en dag ute i naturen. Med vinduer som slipper inn rikelig med dagslys, og en innredning som gir rommet en varm og naturlig følelse, er annekset et sted du vil glede deg til å komme tilbake til.

En av de største fordelene med et nøkkelferdig anneks er at du kan flytte rett inn uten å måtte gjøre noe ekstra arbeid. Annekset leveres med alt fra vegger til gulv ferdig montert, og du kan tilpasse det etter dine egne ønsker med ulike overflatebehandlinger, farger på vinduer og dører, og kanskje til og med en liten terrasse hvor du kan nyte morgenkaffen.

Sjekk ut våre anneksmodeller her.

Vi i Telemarkhytter har lang erfaring med å bygge både ferdighytter og anneks, og vårt fokus på kvalitet og detaljer gjør at du kan være trygg på at du får et produkt som varer. De solide materialene og den gjennomtenkte utformingen gjør annekset like holdbart som det er vakkert. Enten det står ved fjellet, hvor det må tåle snø og kulde, eller ved sjøen, hvor det møter saltvann og vind, vil annekset stå støtt og gi deg mange år med glede.

Annekset kan være et sted for gjester, et lite hjemmekontor, eller et personlig tilfluktssted hvor du kan lese en god bok eller nyte en rolig stund alene. Med sitt fleksible design og sine varme materialer, passer det inn i både moderne og tradisjonelle hytteomgivelser.

Så hvis du ser etter noe som kan komplettere hyttedrømmen din, er et anneks fra Telemarkhytter det ideelle valget. Det er en enkel og elegant løsning som gir deg den ekstra plassen du trenger, enten du er i fjellet eller ved sjøen. Med et nøkkelferdig anneks er det bare å låse opp døren og begynne å nyte livet i ditt nye, koselige rom.

Last ned vår hyttekatalog i dag.