Om oss

Vi er der for deg enten om du er i starten på hyttejakten eller om du har vært en hytteeier lenge.


Axel Udland

Daglig leder / Salg

Jeg er utdannet tømrer og har ingeniørutdannelse fra fagskolen i Oslo. Jeg startet i Telemarkhytter i 2014 og har kombinert rollene salg/tegning. Fra 2022 overtok jeg som daglig leder i selskapet og kombinerer denne rollen med salg. Jeg er serviceinnstilt, og har lang erfaring innen hyttebransjen og jeg hjelper deg gjerne på veien mot din drømmehytte.

Karianne Krosby Gulla

Hyttekonsulent

Jeg er utdannet sivilmarkedsfører fra Norges Markedshøyskole/BI og har bred erfaring med salg innen dagligvare, sport og hyttebransjen. Jeg er lidenskapelig opptatt av hyttelivet og interiør, og har selv bygget hytte på Norefjell i 2018. Det er viktig for meg at kundene våre blir fornøyde og at de blir godt ivaretatt gjennom hele salgsprosessen. Gode planløsninger ut ifra kundens behov, kombinert med råd om fargevalg og innredning er viktig. Hytta er et fristed der man har tid til å slappe av med familie og venner. Jeg er stolt av å jobbe med å realisere hyttedrømmen til våre kunder.

Lena Ahlman Hoff

Salgskoordinator

Som hyttekonsulent er jeg opptatt av at kunden skal føle seg ivaretatt og jeg blir beskrevet som en strukturert og ansvarsbevisst person. Med mange års erfaring innen kontor og administrasjon som salgskoordinator og konsulent så har jeg lært å lytte godt etter behovene til kundene mine og alltid sørge for at veien til hyttelivet blir så enkel som mulig for våre kunder.

Kontakt oss

Melding

Tidløs, norsk hyttetradisjon

Telemarkhytter har sine røtter tilbake til ett sagbruk på Hjuksebø i Notodden kommune i Telemark. Sagbruket lå strategisk til ved Heddalsvatnet, hvor både elva Heddøla og Tinnelva har sine utløp. Når sagbruket ble etablert kan ikke sikkert sies, men det har trolig vært drift siden før 1900-tallet. På 2000-tallet ble det etablert ett hytteselskap med grener til sagbruket, og det ble levert ett betydelig antall hytter med lokalproduserte materialer. Med røtter fra Hjuksebø på Notodden i Telemark, ble Telemarkhytter etablert i 2011 som en del Faun gruppen. Telemarkhytter har siden den tid etablert seg som en stor og solid hytteleverandør i det norske markedet, og leverer tidløse hytter med høy kvalitet. 

Kvalitet som varer

Vi liker å si at vi bygger for generasjoner. Derfor stiller vi alltid høye krav til kvalitet – til materialene vi benytter og arbeidet vi utfører. Den perfekte hytta skapes sjelden alene, men oppstår i tett dialog med kundens ønsker og behov. Vi bruker erfarne byggeledere og snekkere  som har ang erfaring og høy kompetanse. Det gir deg som hyttebygger en trygghet og kvalitetsgaranti fra start til slutt.

Tidløst og robust

Vi mener at sannheten bak et tidløst uttrykk ligger i skjæringspunktet mellom det tradisjonelle og det moderne. Våre hytter er utviklet gjennom årelang erfaring og karakteriseres med særdeles gode planløsninger og et arkitektonisk uttrykk med tydelige, tradisjonelle referanser. Det gir deg en hytte som ikke bare er god å bo i, men som imøtekommer deg med det solide og robuste uttrykket som føyer seg så fint inn i fjellheimen.