Logo

 

Les om våre garasjer

Når vi i Telemarkhytter tenker på hyttedrømmen, ser vi for oss mer enn bare en vakker hytte i naturskjønne omgivelser – vi ser et komplett sted, hvor alt er på plass for å gi deg og din familie de beste opplevelsene, enten dere befinner dere ved sjøen eller høyt oppe i fjellet.

Et viktig element i denne helheten er garasjen, som ikke bare gir bilen din ly for vær og vind, men også tilfører ekstra praktiske løsninger som løfter hytteopplevelsen.

Vår nøkkelferdige garasje er designet med samme kvalitet og omtanke som våre ferdighytter. Det betyr at når du kommer til hytta, er alt klart – du slipper å bekymre deg for verken byggearbeid eller detaljer. Garasjen står klar til bruk, og er skreddersydd for å passe perfekt til din hytte, enten den ligger ved fjorden eller omkranset av fjell. Vi vet at hyttedrømmen ofte inkluderer mer enn bare et sted å sove – den handler om et helhetlig tilfluktssted hvor alt er lagt til rette for at du kan slappe av og nyte livet.

Les om våre garasjemodeller her.

Garasjen vår er bygget for å tåle det varierte norske klimaet. Uansett om den står plassert ved sjøen, hvor saltvann og vind kan sette sine spor, eller i fjellet, hvor snøen kan ligge tungt, vil garasjen gi den beskyttelsen du trenger. Vi sørger for at den er solid konstruert med godt isolerte vegger og et tak som er dimensjonert for å tåle kraftig snøfall. Du kan også tilpasse garasjen med ulike takmaterialer og overflatebehandlinger, slik at den matcher hytta perfekt.

I tillegg til å være en trygg parkeringsplass for bilen, kan garasjen fungere som et oppbevaringssted for alt du trenger til hyttelivet – fra skiutstyr og sykler til ved og fiskeutstyr. Med en romslig boddel integrert i garasjen, har du alltid et sted å sette fra deg tingene som gjør hytteturen komplett. Vi vet hvor viktig det er å ha plass til alt det nødvendige når man nyter livet på hytta, og vi har lagt til rette for at garasjen kan tilpasses dine behov.

Som med våre ferdighytter, tilbyr vi en rekke tilvalgsmuligheter for garasjen. Kanskje du ønsker en elektrisk portåpner for enkel tilgang, eller spesielle vinduer som slipper inn dagslyset uten å gå på bekostning av sikkerheten? Uansett hvilke ønsker du har, står vi klare til å hjelpe deg med å realisere dem, slik at garasjen din blir akkurat slik du vil ha den.

Vi i Telemarkhytter er stolte av å kunne tilby komplette, nøkkelferdige løsninger som gjør hyttedrømmen din til virkelighet. Garasjen er en del av denne helheten, og vi legger like mye kjærlighet og kvalitet i den som i selve hytta. Når alt er ferdig, kan du komme til en hytte hvor alt er på plass – fra en varm stue til en solid garasje – slik at du kan fokusere på det som virkelig betyr noe: å nyte livet ved sjøen eller i fjellet, omgitt av dem du er glad i.

Last ned vår hyttekatalog i dag.