Logo

Mer enn bare en hytte

 

Rognli-serien

Rognli serien er våre mest kompakte hytteserie som består av Rognli ett plan, Rognli hems og Rognli oppstue, alle modellene finnes også som panorama. Ønsker du romslig hytte til en god pris er Rognli ett godt alternativ.

Nøkkelferdig* fra 2.660.000,-

Storeble-serien

Storeble-serien er vår mest populære hytteserie med Storeble ett plan, Storeble hems, og Storeble med oppstue, alle modellene finnes også som panorama.

Nøkkelferdig* fra 3.160.000,-

Hovden-serien

Hovden er hytta for deg som ønsker det lille ekstra, serien består av Hovden ett plan, Hovden hems, og Hovden oppstue. Hovden er ikke bare en stor og praktisk hytte, den er også en fryd for øyet med sine store vindusflater og symmetriske detaljer.

Nøkkelferdig* fra 3.540.000,-

Ragnar Løken

Vi overtok i midten av desember, og produktet har blitt kjempebra!

Rolf Staerk

Vi overtok hytta i fjor sommer og er veldig fornøyde! Vi angrer ikke på vårt valg av leverandør, og vi anbefaler Telemarkhytter på det varmeste!

Charlotte Nagelgaard

Vi overtok vår nøkkelferdige Telemarkhytte i desember i fjor, og vi er storfornøyd!

Ole Petter Holmén

De er proffe på det de leverer og har systemer som fanger opp avvik og er fleksible.

Last ned hyttekatalog

Sjekk ut alle våre hyttemodeller og finn den som passer best for deg i vår hyttekatalog.

Velkommen til visning

Besøk oss for å oppleve den gode følelsen av godt håndverk, fine detaljer og løsninger. Besøk oss på Norsk Hyttesenter på Hellerudsletta.

Kun 20 minutter kjøring fra Oslo.

Strømsparing

Økende strømpriser gjør at det nå er mer aktuelt enn noensinne å gjøre energismarte valg på hytta. Vi foreslår tre helt konkrete tiltak for å ta kontroll over strømforbruket, og redusere strømkostnadene.

I naturen, på lag med naturen

For Telemarkhytter er miljø og bærekraft en naturlig del av hvem vi er og alt vi gjør – fra produksjonsprosesser og helt frem til det ferdige produktet. Arbeider man i naturen så skal man også respektere den. Derfor jobber vi kontinuerlig med å redusere miljøavtrykket etter våre hytter. 

Logo

Stolthet og trygghet i alle ledd.Vi er stolt av å være medlem av trygt hyttekjøp
Les mer her