Logo

 

Les om våre bodløsninger

En isolert bod fra Telemarkhytter er mer enn bare et oppbevaringssted; det er en praktisk forlengelse av hyttelivet, spesielt designet for å tåle de skiftende norske årstidene.

Enten du trenger ekstra plass for skiutstyret, verktøyene, eller kanskje til og med som et lite verksted, sørger vår isolerte bod for at du har den plassen du trenger. Bygget med samme kvalitetsstandard som våre ferdighytter, sikrer vi at boden holder eiendelene dine trygge og tørre gjennom hele året.

Se våre bodmodeller her.

Våre isolerte boder leveres over ferdig støpt såle, med elektroinstallasjoner som sideentreprise. Dette betyr at når du bestiller en bod fra oss, tar vi oss av hele prosessen – fra byggesøknad til ferdigstillelse. Vi står for prosjekt- og byggeledelse, inkludert koordinering av eventuelle sideentrepriser. Boden er isolert med 100 mm isolasjon i yttervegger, og yttertaket har hele 200 mm isolasjon for å holde varmen inne. Dette gjør boden perfekt som en ekstra oppbevaringsplass som er godt tilpasset norske forhold.

Når det gjelder utseendet, kan du velge blant flere tilvalgsalternativer som lar deg skreddersy boden slik at den harmonerer med hytta og landskapet rundt. Yttervegger leveres som standard i ubehandlet gran med stående panel, men du kan også velge liggende panel eller overflatebehandling for å tilpasse utseendet etter egen smak. Taket er dimensjonert for å tåle store snømengder, og leveres med dampsperre, vindsperre, membran og torv. For de som ønsker noe annet, kan taket også leveres med shingel eller ekstra forsterkninger for høyere snølast.

Vi forstår at hver hytte og hvert hytteliv er unikt, derfor tilbyr vi også fleksible løsninger for vinduer og dører. Vinduer leveres som standard i fargen S 0502-Y (bomull), med energiglass og mulighet for spesialfarger og soldemping. På denne måten kan du skape en sammenhengende estetikk mellom hytta og boden.

Vår isolerte bod kan også utstyres med terrasse som et tilvalg, perfekt for de som ønsker litt ekstra uteplass, enten for å nyte morgenkaffen eller lagre hagemøbler.

For oss i Telemarkhytter handler hyttedrømmen om mer enn bare en plass å overnatte. Det handler om å skape et helhetlig miljø hvor både hytte og tilleggsbygninger som boder bidrar til å gjøre opplevelsen komplett. Med en nøkkelferdig hytte og tilhørende isolert bod fra oss, får du en løsning som ikke bare er praktisk og funksjonell, men som også harmonerer med den naturskjønne omgivelsen – enten du er ved fjell eller sjø.

Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan vi kan hjelpe deg med å skape ditt perfekte fristed, komplett med en isolert bod tilpasset akkurat dine behov.

Last ned vår hyttekatalog i dag.